ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ/ПРОДУКТИ


Според българското законодателство към момента, Потребителят (наричан също клиент) има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок. В този случай потребителят трябва да уведоми Сайта(продавача) в писмен вид, като попълни формуляра за връщане на продукт, за своя отказ от покупката, без санкции в рамките на 14 календарни дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

  • Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с която е пристигнал и с всички аксесоари, етикети и документи, които го придружават). Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането. Ако поръчката/продукта е заплатен, чрез карта онлайн или по банков път, то сумата ще бъде върната/възстановена до 30 дни на същата карта/банкова сметка с която е заплатен. При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.

Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от Likvidacia.bg в случай че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката. Licvidacia.bg запазва правото си да решим дали да приеме връщането или да задържи част от стойността на продукта – сума която ще бъде съобщена на Потребителя след оценка на щетите.

Преди да върнете продукта се свържете с нас на посочените контакти или изпратите запитване чрез контактната форма.

 

За да върнете продукт, трябва да го изпратите на адрес:

Район Банкя, с. Иваняне

ул. св.св Кирил и Методий № 36

П.К 1393

Тел: +359 883797997

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.